Moet dat niet disclaimer zijn?

Liever niet. Ik gebruik liever een proclaimer omdat je daarmee de aansprakelijkheid aanvaard. Dit is mijn website en ik ben verantwoordelijk voor de inhoud.

Deze proclaimer is van toepassing op de website onder het (sub)domein alexdelgado.nl / alexdelgadopersonaltraining.nl. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze website ligt bij de heer G.A. Delgado, eigenaar van Alex Delgado Personal Training Zaanstad (verder genoemd ADPT), gevestigd: Mahoniehout 3, 1507 ED, te Zaandam, bereikbaar via info@alexdelgado.nl of telefonisch via 06 5206 7919.

ADPT besteed de uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van de website. Ziet u verouderde gegevens of ontbreekt er naar uw idee informatie? ADPT stelt het op prijs als u dit laat weten. Uw reactie wordt zo spoedig mogelijk maar binnen ten minste 4 weken in behandeling genomen. U ontvangt bericht over hoe ADPT uw informatie heeft verwerkt.

Auteursrecht

Persoonlijk gebruik, dat wil zeggen niet-commercieel gebruik van de inhoud van deze website is toegestaan. ADPT behoudt zich het auteursrecht voor van alle informatie; zoals geplaatste berichten, beeldmerken, logo’s, illustraties en foto’s. Wilt u een afbeelding van deze website gebruiken, neem dan vooraf contact op via e-mail info@alexdelgado.nl.

Op een aantal van de op deze website gebruikte afbeeldingen rust een extern auteursrecht: *, zo ook op de logo’s van derden zoals Facebook, Twitter en LinkedIn.

Verwijzingen naar websites van derden (via hyperlinks)

Via deze website wordt ook toegang geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden.

Om u van dienst te zijn heeft ADPT op deze website verwijzingen opgenomen naar websites van derden. ADPT kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud, of voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of informatiebronnen. ADPT maakt u er graag op attent dat, wanneer u deze websites bezoekt, de voorwaarden, de privacyverklaringen en het cookiebeleid van deze derden van toepassing zijn. ADPT raadt u aan om de privacy- en cookieverklaringen van deze websites te lezen voordat u daar verder gebruik van maakt.

Hebt u nog vragen of opmerkingen na het lezen van deze proclaimer? Dan kunt u hiervoor contact met ADPT opnemen via info@alexdelgado.nl of telefonisch via 06 5206 7919.