De mening van een ander

Je mag mij op mijn woord vertrouwen als ik je zeg dat personal training ook veel voor jou kan doen. Maar je kan jouw oordeel ook baseren op de mening van anderen.

Alex komt bij mij als zeer betrouwbaar en deskundig over.
Zelf werk ik al 20 jaar als gymnastiekdocent en ik denk door mijn opleiding en ervaring al meer dan gemiddeld te weten over voeding en trainen.

“Maar de adviezen en tips van Alex helpen mij goed bij het maken van mijn keuzes en tot nu toe zorgt dat voor prima trainingsresultaten.
Ik kan iedereen dus aanraden om ook met Alex aan de slag te gaan!”

Marco de Groot

Personal Training

In augustus 2015 had ik besloten om het roer om te gooien. Ik wilde niet meer leven met een (veel te) zwaar lichaam dat ik dagelijks mee sleurde. Gezien mijn sportverleden (in het verre verleden slechts een aantal maanden aan fitness gedaan) wist ik dat ik het niet alleen kon. De sportschool waarop ik me wilde inschrijven bood tevens personal training aan. Na het aanhoren van een ervaring van iemand die al eerder PT had gehad bij Alex wist ik dat ik hiervoor wilde gaan.

“Ik herinner me de eerste proefles; het confronterende weegmoment en mijn prestaties bij het doen van de oefeningen. Ik schaamde me ontzettend. Haast alle oefeningen waren nieuw voor me en ik was bang om fouten te maken. Alex heeft ervoor gezorgd dat ik me steeds meer op mijn gemak voelde tijdens de trainingen. Ik heb allerlei oefeningen gedaan waarvan ik zei dat ik ze nooit zou doen. Ook heb ik geleerd om trots te zijn op de steeds betere resultaten. Waar ik dacht dat Alex mij overschatte zei hij altijd dat ik mezelf onderschat. En iedere keer weer lukt het om het uiterste te halen uit de trainingen.”

Uiteraard heb ik ook terugval momenten gehad, want progressie gaat nooit alleen maar in een stijgende lijn. En juist terugkijkend op die momenten ben ik ontzettend blij met de begeleiding die ik heb gekregen van Alex.

Inmiddels train ik al anderhalf jaar met Alex (let op; het boeken van vooruitgang werkt verslavend!), ben ik 20 kilo afgevallen (binnen 5 maanden) en al met al een veel gelukkiger en sportiever mens geworden.

Uiteindelijk moet je het allemaal zelf doen, want wat niemand beter kan dan Alex is toekijken wanneer jij kapot gaat tijdens de trainingen. Dankjewel voor je begeleiding en vooral voor je geduld tijdens de trainingen. Ik zeg het niet vaak, maar je bent een topper!

Zeynep

Personal Training

Ruim een jaar geleden ben ik, na een hele lange tijd niets doen, weer begonnen met sporten. De eerste maanden gingen goed, echter doordat ik niet goed wist wat mijn lichaam aankon had ik het gevoel dat ik mijzelf niet uitdaagde. Hierdoor merkte ik dat mijn resultaten stagneerde en daardoor verdween mijn motivatie om te gaan sporten.

Naast het feit dat mijn motivatie om te gaan sporten minder werd, kon ik ook maar niet van mijn suikerverslaving afkomen. Ik was er helemaal klaar mee, dus ben ik op zoek gegaan naar een personal trainer. Via mijn sportschool ben ik terecht gekomen bij Alex. Ik heb contact opgenomen met Alex, waarna wij een intakegesprek hebben ingepland. Tijdens dit fijne gesprek hebben wij mijn doelstellingen, spieropbouw en figuurcorrectie, besproken en heb ik besloten om een pakket van 13 lessen af te nemen. Na mijn intake gesprek kon ik niet wachten om te beginnen.

“Alex heeft mij in de afgelopen drie maanden zo ontzettend weten te motiveren met zijn overtuigingskracht, adviezen en humor. Hij gaf mij goede tips om mijn dieet zo goed mogelijk vol te houden. Dankzij Alex ben ik van mijn suikerverslaving afgekomen, heb ik meer spieren opgebouwd en zit ik veel lekkerder en strakker in mijn vel!”

Ook heb ik veel geleerd over trainen en voeding. Ik ben enorm blij dat ik voor Alex als personal trainer heb gekozen en ik kan hem dan ook absoluut van harte aanraden!

In 12 weken is de kracht van de borst met 27,5%, de benen/billen met 18,75% en de rug met 16,25% toegenomen. Daarnaast ook nog 2,5 kg aan vet afgevallen!

Pinar

Personal Training

Personal training bij Alex heeft mij veel gebracht. Ik ben fysiek sterker geworden en ben de afgelopen maanden 7,1 kilo afgevallen en 30,1 centimeter in omvang kwijtgeraakt.

Ik startte de training met een blessure en weet nu beter hoe ik hiermee kan blijven trainen. Ik heb geleerd om daarin mijn grenzen op te zoeken maar ook om deze te bewaken. Alex paste mijn trainingen hier telkens op aan en gaf me veel tips.

“Een training met Alex betekent veel variatie in de oefeningen en altijd hard werken! Soms, tijdens pittige oefeningen, vroeg ik mij hardop af waarom ik hier ook alweer aan begonnen was. Het fijne was dan dat Alex mij altijd weer kon motiveren. Alex creëert een fijne positieve sfeer, is betrokken en heeft humor. Dat traint enorm prettig!”

Hij heeft veel kennis op het gebied van voeding. Zijn adviezen hebben mij geholpen om mijn voedingspatroon aan te passen. Ik heb gemerkt hoe kleine veranderingen soms een groot verschil kunnen maken.

Terugkijkend op 12 x personal training en daarnaast 2 x per week trainen, voel ik mij een stuk energieker. Waar een drukke baan, een gezin en een blessure eerst excuses waren om minder te sporten, ben ik in gaan zien dat die paar uurtjes trainen per week mij juist heel veel opleveren. En dat inzicht is voor mij de grote meerwaarde van personal training.

Inge

Personal Training

Ik kwam op een punt dat afvallen niet meer zelf lukte en mijn motivatie om zwaarder te gaan trainen onvoldoende was. Uit het verleden weet ik dat Alex een professional is die met goeie voedingsadviezen, PT training, schema’s en de juiste prikkels mij verder kan brengen. De keuze was dus snel gemaakt om voor hem te kiezen als personal trainer.

Na een uitgebreide intake heeft Alex een voedingsadvies gegeven en zijn we aan de slag gegaan. In het begin viel het mee, maar de oefeningen werden steeds zwaarder. Alex weet mij te prikkelen tijdens de personal training en de trainingsschema’s, waardoor ik weer veel plezier in het sporten kreeg en nog steeds heb. Hij weet mij steeds opnieuw te motiveren om dat ene stapje verder te gaan en alle spieren in het lichaam aan te pakken. Ik vind dat ik dankzij hem in de juiste proporties ben afgevallen – ondanks dat ik meer eet, maar gevarieerder – en dat mijn spieren een stuk sterker geworden zijn. Ik kan mezelf zelfs optrekken wat ik nog nooit heb gekund.

Natuurlijk ligt de discipline bij jezelf, maar Alex is de stok achter de deur. Hij weet de schema’s en de 1-1 trainingen zo afwisselend en uitdagend te maken dat ik uiteindelijk toch doe wat hij zegt. Ook al kan ik hem wel eens wat aandoen J, omdat het continu bikkelen is. Maar als na een training al mijn spieren aan het nabranden zijn, geeft dat zo een heerlijk en voldaan gevoel. En ongemerkt houdt hij mij in de gaten als ik geen personal training heb en bezig ben met mijn schema en geeft hij feedback hierop.

“Het is hard bikkelen, maar ik ben heel erg trots op het resultaat dat ik nu al heb behaald. In totaal zijn mijn taille 6,3 cm, mijn benen 4.5 cm , borstomvang 7 cm en mijn armen 4.5 cm smaller. Daarnaast ben ik 8,4 kg aan vet afgevallen.”

Ik krijg veel complimentjes van mensen om heen, vooral als ze mij een tijdje niet gezien hebben. Ze zeggen dat ik er goed, strak en zelfverzekerd uitzie en zo voel ik me ook. Nu nog de laatste loodjes om mijn persoonlijke resultaten te behalen. En dan volgt het bijhouden, maar met Alex achter me “aan” gaat dat zeker lukken.

Dus als je er strakker uit wilt zien, wilt afvallen en ook nog plezier in het sporten wilt hebben, kies dan voor Alex. Ik kan hem zeker aanraden!

Helen

Personal Training