Bepaal zelf waar en wanneer jij traint

Jij hebt de regie in handen; start de app en gaan! Op de sportschool, thuis of gewoon lekker buiten. 24 uur per dag begeleiding, tips & advies over workouts & voeding en altijd een trainingsschema bij de hand.

De voordelen

Van Online Personal Training

 • Wekelijkse update persoonlijk trainingsprogramma

 • Persoonlijk voedingsadvies afgestemd op de doelstelling

 • Onbeperkt online contact beantwoord binnen 24 uur (Whatsapp, mail en via de ADPT App)

 • Indien gewenst 1 x per maand telefonisch contact

 • Wetenschappelijk onderbouwde trainings- en voedingsadviezen

 • Toegang tot de ‘Alex Delgado Personal Training’ App

 • Toegang tot de ‘Alex Delgado Personal Training’ community

Hoe gaat het in zijn werk

Het afsluiten van een abonnement

Om het abonnement aan te gaan neem je de volgende stappen:

 • Ga naar Kies abonnement;
 • Kies de door jou gewenste abonnementsduur en klik op ‘IK GA ER VOOR’;
 • Rond de bestelling af, lees en accepteer de Algemene voorwaarden;
 • Betaal direct online via iDeal;
 • Na bestellen van het abonnement wordt je doorgestuurd naar het intake formulier, vul deze in en klik op verzenden;
 • Nadat ik al jouw gegevens heb ontvangen, krijg je binnen 24 uur een link met toegang tot de ADPT trainings-app;
 • Na het installeren van de app wordt jouw persoonlijk traject binnen 24 uur beschikbaar gesteld via de app;
 • Ik neem telefonisch contact op voor de start en daarna kun je aan de slag!

Online Personal Training werkt ook voor jou!

Persoonlijk trainingsschema

Op basis van jouw doelen stel ik een persoonlijk trainingsschema op. Dit schema kun jij via jouw smartphone en via het webportaal inzien. Zo kun je waar en wanneer jij dat wilt aan de slag met jou persoonlijke workout. Je weet dus precies wat je moet doen om jouw doelen te bereiken. Alle workouts in jouw trainingsschema worden getoond inclusief het aantal sessies, repetities en gewicht.

Je mobiele app zal je herinneren aan ingeplande workouts. Workouts vergeten is geen excuus meer.

Duidelijke 3D instructievideo’s

Weet je niet meer zo goed hoe je een bepaalde oefening moet uitvoeren? De app is voorzien van een uitgebreide database met meer dan 3.000 3D-geanimeerde oefeningen! Natuurlijk mag je mij altijd een mail of Whatsapp sturen als je er niet uit komt, daar ben ik jouw personal trainer voor.

Inzicht in jouw prestaties

Wanneer je klaar bent met je workout dan kun je deze markeren als voltooid. Je kunt het aantal sets, repetities, gewicht etc. registeren, deze data wordt allemaal automatisch wordt opgeslagen op jouw account. Op basis van deze gegevens wordt een rapportage gemaakt waarmee de voortgang van je prestaties wordt bijgehouden, deze rapporten kun je bekijken via je online portaal en je mobiele app.

Voedingsbegeleiding via de app

Voeding is essentieel onderdeel van elk trainingsprogramma. De beste resultaten worden immers voor 80% bepaald door een gezond dieet en voor zo’n 20% door voldoende beweging. Met een gepersonaliseerde voedingsplan begeleid ik jou naar een gezondere lifestyle. De meegeleverde voedingsmodule bevat een database met meer dan 1 miljoen producten.

Onbeperkt online contact

Vragen? Via de ADPT App of via e-mail of Whatsapp kun je 24/7 contact met mij opnemen. Binnen ten hoogste 48 uur neem ik contact met je op.

Voor een betere begeleiding houden wij 1 keer per 4 weken telefonisch consult om de afgelopen periode te analyseren en uitleg te geven over het vervolg van het trainingstraject. Dit gesprek zal ongeveer 5 tot 10 minuten van jouw tijd in beslag nemen.

Personal Training, Kickboksen, Voedingsadvies, Sportmassage en nog veel meer!

Bekijk mijn volledige aanbod
Neem contact met mij op

De voorwaarden

Voor Online Personal Training

Je bent bereid en in staat om ten minste 3 x per week beschikbaar te zijn voor de uitvoer van trainingsoefeningen. Minder dan 3 x per week geeft geen resultaten, ongeacht jouw doelstelling(en). Zorg dat je de tijd hebt of vrij maakt om er voor te gaan én blijven gaan!

Je bent tussen de 18 en 65 jaar oud. Je bent in goede lichamelijke en geestelijke gezondheid en hebt geen lichamelijke beperkingen die je beletten in het sporten.

Je bent in de gelegenheid om te kunnen trainen in een sportschool waar voldoende apparatuur aanwezig is. Je hebt een abonnement op een sportschool of je hebt voldoende (veilige) ruimte en apparatuur tot je beschikking.

Je volgt het trainingsprogramma en probeert voldoende aandacht te geven aan de verleende voedingsadviezen, je gaat niet opzettelijk tegen de verleende adviezen in. Als je van mening bent dat de intensiviteit of frequentie moet worden aangepast doe je dit alleen in overleg.

Ga er voor en kies een abonnement:

[fusion_woo_shortcodes][product id=”445″ sku=”pt01″][/fusion_woo_shortcodes]